Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Βαρέθηκες να είσαι single; 5 βασικές συμβουλές από γυναίκες που βρίσκονται μονίμως σε σχέση

Βαρέθηκες να είσαι single; 5 βασικές συμβουλές από γυναίκες που βρίσκονται μονίμως σε σχέση

Η αλήθεια είναι αυτή: Είσαι καιρό μόνη σου και έχεις επιτέλους ανάγκη να κάνεις μία σχέση. Και δεν το εννοούμε από την άποψη του σεξ, αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι δεν απαιτεί την ύπαρξη σχέσης για να γίνει, αλλά εννοούμε την ανάγκη για συντροφικότητα η οποία κακά τα ψέματα είναι βασική και αρκετά σημαντική. Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι είσαι η καλύτερη, η ιδανική και η πιο απίστευτη κοπέλα του πλανήτη, όπως τουλάχιστον πιστεύουν οι φίλες και η μαμά σου (!) για κάποιο περίεργο λόγο, είσαι μπακούρι επί πολλά συναπτά έτη, χωρίς καν να μπορείς να αντιληφθείς το λόγο, αν και πιστεύουμε ότι βαθιά μέσα σου πιθανόν και να τον γνωρίζεις. Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις, επειδή το μόνο σίγουρο είναι ότι το να ψάξεις βαθιά στην ψυχούλα και την καρδούλα σου τα λάθη σου, είναι κάπως δύσκολο-αν ήταν εύκολο θα το κάναμε όλοι-λέμε να σου αναλύσουμε κάποιες βασικές κινήσεις και… μεθόδους των γυναικών που δεν είναι σχεδόν ποτέ μόνες! Ναι, σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πώς το κάνουν, γι’ αυτό κι εμείς λέμε να σου δείξουμε τον τρόπο.

1. Προσπαθούν πολύ: Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι τα αγαθά κόποις κτώνται, όσο κλισέ κι αν σoυ ακούγεται αυτό, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι η γυναίκα που είναι μονίμως σε σχέση, δεν το παίζει ούτε ντίβα ούτε φυσικά και περιμένει τον πρίγκιπα πάνω στο άλογο. Εντάξει δε λέμε να υιοθετήσεις το «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει», προφανώς και όχι, αλλά δεν είναι κακό να δίνεις ευκαιρίες ακόμα και σε άντρες που δεν είναι σέξι, αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, με εντυπωσιακό αμάξι και ρολόι, και απαραιτήτως… μούσια. Να ξέρεις, ότι οι γυναίκες, που είναι κομματάκι πιο δραστήριες από σένα, το προσπαθούν και περισσότερο.

2. Πιστεύουν στην αγάπη: Δεν εννοούμε να ζωγραφίζουν καρδούλες στην αντζέντα τους ούτε να βλέπουν κάθε μέρα το Notebook και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ, αλλά να πιστεύουν πραγματικά ότι οι άντρες ΔΕΝ είναι γουρούνια, ότι δε θέλουν όλοι μόνο σεξ και μετά να εξαφανιστούν και ότι τελικά αν δύο άνθρωποι ταιριάζουν, θα κάνουν τα πάντα για να είναι μαζί. Το να κάθεσαι και να λες ότι δεν υπάρχει αγάπη, έρωτας και ότι όλα είναι μάταια, δεν είναι μόνο κακό για την ψυχολογία σου, αλλά και για το κάρμα σου γενικότερα. Πραγματικά ποιος πιστεύεις ότι θα γοητευτεί από μία γυναίκα, μίζερη και απαισιόδοξη; Κανένας!

3. Δε φοβούνται να παραδεχτούν την ήττα τους: Ναι έφαγες χυλόπιτα. Ναι εσύ τον ήθελες για κάτι παραπάνω. Ναι είχες σκεφτεί μέχρι και τo γάμο σας, παρόλο που βγήκατε δύο ραντεβού. Και τελικά, εκείνος απλά εξαφανίστηκε ή σου είπε ότι δεν του βγαίνει μαζί σου. Ε και; Για ποιο λόγο θα πρέπει να τα βάψεις μαύρα και να πέσεις στα πατώματα για κάτι που ουσιαστικά δεν είχες ποτέ; Παραδέξου την ήττα σου, συνειδητοποίησε ότι δε φταις εσύ και ότι είσαι μία θεά, και συνέχισε παρακάτω. Σύντομα θα έρθει ο επόμενος να ξέρεις.

4. Δεν κάνουν εκπτώσεις: Βασικό και σημαντικό. Όταν υπάρχει ένας άντρας στη ζωή σου, ο οποίος σε έχει με τους δικούς του όρους, κοινώς δε σου προσφέρει τίποτα, εκτός από κανά σεξάκι, τότε είναι απολύτως λογικό να μη σου προσφέρει τίποτα από όλα αυτά τα ρομαντικά που εσύ ζητάς, διότι πολύ απλά έχεις κάνει εκπτώσεις στα θέλω σου. Ενώ δηλαδή ο στόχος σου ήταν μία σχέση, εσύ συμβιβάστηκες με μία χαλαρή και free κατάσταση, οπότε μάλλον δύσκολο να το αλλάξεις εκ των υστέρων. Ζήτα από την αρχή αυτό που θες και δε θα χάσεις. Αυτό τουλάχιστον θα έκαναν τα… ινδάλματα.

5. Eπικεντρώνονται στα προτερήματά τους: Eίναι δυνατόν να έχεις 10 καλά, κι εσύ να επικεντρώνεσαι στα 2 ελαττώματά σου; Δυστυχώς είναι, κι αυτό είναι που σου στοιχίζει. Νομίζεις είναι τυχαίο που ένα από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά είναι η αυτοπεποίθηση; Μία γυναίκα που ξέρει τι αξίζει και τι θέλει, εκτός του ότι ξέρει να το διεκδικεί, ξέρει και να το κερδίζει. Οπότε καλά θα κάνεις, να συνειδητοποιήσεις τα ελαττώματά σου, αλλά να ασχοληθείς περισσότερο με τα προτερήματά σου.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr