Παρασκευή , 12 Αύγουστος 2022
Βαρέθηκες να είσαι το «θύμα» στη σχέση; 6 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις

Βαρέθηκες να είσαι το «θύμα» στη σχέση; 6 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις

Από μικρές, οι μαμάδες μας, μας μεγάλωσαν με έναν και μόνο καημό: Να μη γίνουμε ποτέ το «θύμα» κανενός. Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να μπορείς να είσαι ελεύθερος σε μία σχέση και φυσικά επί ίσοις όροις. Παρόλα αυτά βλέπουμε, ότι μπορεί να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη και τα φάουλ που κάνουμε, αλλά να τα επαναλαμβάνουμε ευλαβικά. Και που καταλήγουμε; Φυσικά να είμαστε για ακόμη μία φορά τα θύματα της σχέσης, χωρίς φυσικά να έχουμε το σθένος να κάνουμε κάτι. Και ήρθε η ώρα φίλη μου, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βροντοφωνάξεις ένα «ΌΧΙ»! Με λίγα λόγια, εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πώς να σταματήσεις να είσαι το θύμα σε μία σχέση, και μάλιστα παίρνοντας παράδειγμα από τις γυναίκες εκείνες που καταφέρνουν να μη γίνονται. Δώσε βάση…

1. Οι γυναίκες που δε γίνονται θύματα, αποφεύγουν τους ανασφαλείς άντρες. Προφανώς εννοούμε αυτούς που φαίνονται σχεδόν από την πρωτη ματιά. Τώρα αν κρύβει άσσο στο μανίκι, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

2. Σιγουρεύονται ότι οι στόχοι τους ταυτίζονται με εκείνου. Αν ας πούμε εσύ θέλεις οικογένεια, και εκείνος όχι και το ξεκαθαρίζει από την αρχή, είσαι άξια της μοίρας σου αν συνεχίσεις μαζί του.

3. Δεν ανέχονται την κακή συμπεριφορά. Και ειδικά αν είναι επαναλαμβανόμενη.

4. Δίνει βάση σε αυτά που κάνει και όχι σε αυτά που λέει. Γιατί κακά τα ψέματα, οι πράξεις είναι που μετράνε.

5. Βεβαιώνονται ότι το αντικείμενο του πόθου τους είναι ερωτευμένος μαζί τους.

6. Περιμένουν για να κάνουν σεξ. Όχι γιατί δε θέλουν, αλλά αν ένας άντρας μένει μαζί σου και χωρίς σεξ, τον πρώτο καιρό φυσικά, τότε μάλλον σε θέλει για κάτι παραπάνω.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr