Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Βαρέθηκες το σεξ μαζί του; 3 μυστικά για να επιστρέψετε στον «μήνα του μέλιτος»!

Βαρέθηκες το σεξ μαζί του; 3 μυστικά για να επιστρέψετε στον «μήνα του μέλιτος»!

Ένας από τους δυσκολότερους στόχους στην ερωτική μας ζωή είναι να μετατρέψουμε το μέτριο ή και βαρετό σεξ σε εκπληκτικό. Τα περισσότερα ζευγάρια, που βρίσκονται σε μια μακρόχρονη σχέση παραπονιούνται πως η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κατανοήσεις για να διατηρήσεις τη φλόγα ζωντανή είναι πως χρειάζεται φαντασία, κατανόηση και προσπάθεια.

Τρία βήματα αρκούν…

1. Κατανόησε πως το σεξ δεν είναι μόνο η συνεύρεση
Ο πρωταρχικός στόχος για την ερωτική ζωή με τον παρτενέρ σου είναι πως πρέπει να αποτελείται από πολλά πολλά αγγίγματα. Καθημερινά χάδια, φιλιά και αγκαλιές… που όμως δεν θα καταλήγουν στο σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι πολύ απελευθερωτικό να αγγίζεις κάποιον με ερωτική διάθεση, αλλά να μην οδηγεί πάντα στην κρεβατοκάμαρα. Πρέπει λοιπόν να κόψεις τη σύνδεση του αγγίγματος και του σεξ. Κάποιες φορές το σεξ δεν χρειάζεται να είναι επιλογή ή κατάληξη και αυτό δεν θα πρέπει να σας αποτρέψει από το να είσαι παιχνιδιάρικοι μεταξύ σας και τρυφεροί. Κανονίστε με τον σύντροφό σας ένα βράδυ στο οποίο θα συμφωνήσετε ένα επίπεδο αγγιγμάτων, που δεν θα οδηγήσουν στο σεξ. Σας φέρνει πιο κοντά και σας ενώνει συναισθηματικά.

2. Σεξ με πρόγραμμα
Ο προγραμματισμός και στο συγκεκριμένο κομμάτι της ζωής μας έχει απασχολήσει πολύ τους συμβούλους σχέσεων. Πώς μπορείς να προγραμματίσεις το σεξ με τον σύντροφό σου; Σημασία δεν έχει το πώς, αλλά με αυτόν τον κοινό προγραμματισμό δηλώνετε πως η ερωτική σας ζωή είναι σημαντική και για τους δύο. Ο στόχος είναι να μεγαλώσεις την ανυπομονησία για την ερωτική σας επαφή όταν ξέρετε πως θα γίνει την τάδε μέρα. Επίσης σου δίνει χρόνο να προετοιμαστείς σωστά. Εσώρουχα, διάθεση, χώρος. Προσπάθησε να προγραμματίσεις μερικά sex dates με τον καλό σου.

3. Να είσαι αυθόρμητοι και να δοκιμάζεις πάντα κάτι νέο
Το πάθος και η σεξουαλική διάθεση έρχονται από το άγνωστο. Το να αλλάξεις την ερωτική σου διάθεση δεν θέλει μια μεγάλη αλλαγή, θέλει πολλές και μικρές αλλαγές. Άλλαξε τοποθεσία, βρείτε άλλον ρυθμό, κλείστε ή ανοίξτε τα φώτα (ανάλογα τι είχατε στο παρελθόν). Αυτές οι μικρές αλλαγές προσκαλούν και πάλι το “άγνωστο” στη σχέση σου, προσφέροντας ανανεωμένη διάθεση για παιχνίδια με τον σύντροφο.

Πηγή: queen.gr