Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Βιάζεστε; Τα 4 καλύτερα μέρη για ένα αξέχαστο quickie!

Βιάζεστε; Τα 4 καλύτερα μέρη για ένα αξέχαστο quickie!

Την θες; Σε θέλει; Δεν προλαβαίνετε να φτάσετε σπίτι; Κανένα πρόβλημα!

H θερμοκρασία ανέβηκε και μαζί με τον υδράργυρο και η λίμπιντο σου έχει πάρει φόρα προς τα πάνω… Ξέρεις τι θέλεις πραγματικά; Θα σου πούμε εμείς… Να πάρεις το κορίτσι σου για (πολύ) σύντομες ερωτικές συνευρέσεις σε σημεία εκτός σπιτιού αλλά…

Στην παραλία
Κλασικός καλοκαιρινός σέξι προορισμός για να δείτε τον… ουρανό με τα άστρα και κυριολεκτικά!Το σεξ στην παραλία μπορεί να είναι απίστευτα σέξι ειδικά αν είστε σε διακοπές σε νησί. Το πρόβλημα φυσικά είναι να μην σας πιάσουν.Διαλέξτε μια ώρα της ημέρας ή της νύχτας που να μην έχει κόσμο. Το πολύ πρωί και το ξημέρωμα είναι ιδανικές στιγμές. Να κάνετε ησυχία και να είστε όσο πιο διακριτικοί μπορείτε.  Φροντίστε να φοράτε τα σωστά ρούχα (εκείνη σίγουρα φόρεμα ή φούστα) και να έχετε μαζί σας και μια πετσέτα για να ξαπλώσετε.

Στο αμάξι σου
Το γρήγορο και απολαυστικό σεξ που προσφέρουν τα καθίσματα του αυτοκινήτου σου είναι ασύγκριτο. Κοίταξε για δρόμους που δεν έχουν πολύ κίνηση ιδανικά το βράδυ και σε κάποια αραιοκατοικημένη περιοχή. Είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι το βράδυ γιατί αλλιώς θα σε θαυμάσει όλη η γειτονιά! Το πίσω κάθισμα σου δίνει τη δυνατότητα για περισσότερο χώρο. Το «κορίτσι από πάνω» πάντως είναι βολικό και στα μπροστινά καθίσματα.

Στο ντους
Αδιαμφισβήτητα το καλύτερο μέρος του σπιτιού για ένα γρήγορο σεξ. Ρομαντικό, κινηματογραφικό,  γεμάτο ατμούς και οι δυο σας με καθόλου ρούχα. Βέβαια το σεξ στο ντους δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι καθώς απαιτεί επιδεξιότητα στις κινήσεις.
Επίσης επειδή το νερό θα κλέψει… την υγρασία σας καλύτερα να έχετε κάνει πολλά προκαταρκτικά!

Στο γραφείο σου
Αν είσαι διευθυντής και έχεις δικό σου γραφείο ή ελεύθερος επαγγελματίας φώναξε την στην έδρα σου και αύξησε την παραγωγικότητά σου με ένα μεσημεριανό quickie στο γραφείο σου. Βεβαιώσου πως έκλεισες καλά τις περσίδες και την πόρτα και παραμείνετε όσο πιο αθόρυβοι μπορείτε. Εκείνη πάνω στο γραφείο ή εσύ καθισμένος  στην καρέκλα είναι οι πιο ιδανικές στάσεις για τη… σύσφιξη των εργασιακών σας σχέσεων!

 

 

Πηγή: onsports.gr