Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Ίρβινγκ: «100 εκατ. δολάρια μου κόστισε η επιλογή να μην εμβολιαστώ κατά της Covid-19»

Απόφαση 100 εκατομμυρίων δολαρίων χαρακτήρισε ο Κάιρι Ίρβινγκ, γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, την επιλογή του να μην εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Την προηγούμενη σεζόν, ο 30χρονος γκαρντ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους εντός έδρας αγώνες των Νετς μέχρι τον Μάρτιο, λόγω της απαγόρευσης εισόδου μη εμβολιασμένων σε κλειστούς χώρους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαθεσιμότητά του για τα εκτός έδρας παιχνίδια εξαρτάτο, επίσης, από τα μέτρα της εκάστοτε πολιτείας.

Συγκεκριμένα, ο Κάιρι ‘Ιρβινγκ δήλωσε:

Ο επί επτά φορές All Star ανέφερε ότι η απόφασή του να μην εμβολιαστεί του κόστισε την τετραετή επικείμενη επέκταση συμβολαίου:

«Έχασα τέσσερα χρόνια, 100 και κάτι εκατομμύρια. Αποφάσισα να μην εμβολιαστώ, ήταν η απόφασή μου. Έπρεπε να ζήσω με αυτό.

Ήταν ένα σκληρό χάπι για να το καταπιώ, ειλικρινά. Ένιωθα ότι ήμουν αναγκασμένος σε ένα τελεσίγραφο για το αν είχα συμβόλαιο ή όχι, αν μπορώ να είμαι στην ομάδα εάν έκανα το εμβόλιο ή όχι», τόνισε.

Ο γενικός διευθυντής των Νετς, Σιν Μαρκς, διαφώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ και τόνισε ότι οι συνομιλίες για το συμβόλαιο «σταμάτησαν» όταν άρχισε η πανδημία.

«Δεν υπάρχει τελεσίγραφο εδώ», είπε ο Μαρκς. «Θέλεις ανθρώπους που είναι αξιόπιστοι, άνθρωποι που είναι εδώ και υπεύθυνοι. Όλοι μας, επιτελείο, παίκτες, προπονητές. Δεν δίνουμε σε κάποιον τελεσίγραφο για να κάνει εμβόλιο. Αυτή είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή», συμπλήρωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή