Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

ΑΕΚ: Συνελήφθη ο οπαδός που εκτόξευσε φωτοβολίδα στην OPAP Arena

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, συνελήφθη στην Εύβοια ο οπαδός που είχε πετάξει τη φωτοβολίδα ευθείας βολής στις 14 Μαΐου, στη φιέστα που είχε διοργανώσει ο «Δικέφαλος» στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, για την τελευταία αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως μερικές ημέρες αργότερα, έπειτα από επιθυμία και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του οπαδού.

Φωτογραφία που είχε βρεθεί μέσα από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος που λειτουργεί στην OPAP Arena. Εν τέλει, η Ελληνική Αστυνομία τον συνέλαβε στην Εύβοια και αναμένεται να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η Εθνική Ελλάδας που… ορίζει τη μοίρα της και κρατά την τύχη στα χέρια της με ορίζοντα την πρώτη δυάδα στο Nations League

To 2-2 με την Ολλανδία στην Τούμπα όχι μόνο δεν χαλάει τα σχέδια της Εθνικής …

Daily-News.GR