Τετάρτη , 29 Μάιος 2024

Αλαφούζος: Κατά 90% θα υλοποιηθεί η συμφωνία

Σίγουρος πως η συμφωνία που έχει κάνει με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για πώληση του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί, εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ σύμφωνα με την «Live Sport» μιλώντας σε συνεργάτες του τόνιζε αναφορικά με την συμφωνία με τον Ταϊλανδό: «Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία που εδώ και καιρό έχει κλείσει με τον κ. Πιεμπονγκσάντ θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο».

Ο Γιάννης Αλαφούζος πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα τόνιζε πως μέσα στις επόμενες ώρες ο Παϊρόζ θα βάλει και τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ, ενώ τα υπόλοιπα προκειμένου να συμπληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10.000.000 ευρώ, θα μπουν τις επόμενες ημέρες. Για τις έως τώρα καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει επισήμανε: «Πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή