Τρίτη , 28 Μάρτιος 2023

Αλ. Νικολαΐδης: Στα Ολυμπιακά Μουσεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης τα μετάλλιά του, για πέντε χρόνια [βίντεο]

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια το Ολυμπιακό μετάλλιο του Πεκίνου του σπουδαίου Έλληνα αθλητή, θα αποτελεί έκθεμα στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την τιμητική βράβευση των υποστηρικτών του Olympic Day Run Greece ανακοίνωσε επίσης ότι εκτός από τη Θεσσαλονίκη και στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας θα εκτεθεί το δεύτερο αργυρό μετάλλιο που κέρδισε στην Αθήνα ο Έλληνας αθλητής.

«Καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι δημοπρασίες και καταθέσεις από όλους τους πλειοδότες για τα αντικείμενα του Αλέξανδρου τα οποία μας επιστρέφονται όλα από όλους τους πλειοδότες -θα καταλήξουν και πάλι στην οικογένεια- αποφασίσαμε αυτά εδώ να τα ξαναδώσουμε πίσω στην κοινωνία.

»Έχουμε αποφασίσει το ολυμπιακό μετάλλιο του Πεκίνο του Αλέξανδρου να εκτεθεί για πέντε χρόνια στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον κρατάμε στην καρδιά μας ζωντανό», ανέφερε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη

Η ίδια στη συνέχεια δήλωσε: «Της Αθήνας το Ολυμπιακό μετάλλιο θα το εκθέσουμε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας. Προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στις μνήμες όλων, να μην ξεχαστεί. Είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μας, αλλά έτσι τον κρατάμε και μέσ’ την καρδιά μας ζωντανό».

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έλαβε και μία τιμητικκή πλακέτα από τους αρμόδιους της διοργάνωσης, ενώ νωρίτερα προβλήθηκε στον προτζέκτορα ένα συγκιντητικό βίντεο με τις στιγμές του ‘Ελληνα Ολυμπιονίκη.

Δείτε εικόνες:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή