Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Απίθανο fair play στη Σκωτία: Η Ρέιντζερς έδωσε γκολ στους αντιπάλους με εντολή του… προπονητή της [βίντεο]

Ο προπονητής της Ρέιντζερς, Μάικλ Μπιλ, έδωσε εντολή στην ομάδα του να αφήσει την Πάρτικ Θιστλ να σκοράρει, αφού η ομάδα του σημείωσε αμφισβητούμενο γκολ.

Με το ρολόι να δείχνει το 71ο λεπτό και το σκορ να είναι στο 1-1, ο Μαλίκ Τίλμαν δεν τήρησε το fair-play, έκλεψε τη μπάλα από ανυποψίαστο αντίπαλο και έκανε το 2-1, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε σύρραξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού όλα ηρέμησαν, ο προπονητής της Ρέιντζερς, Μπιλ, φάνηκε να δίνει εντολή στους παίκτες του να αφήσουν τη Θιστλ να πετύχει άμεσα την ισοφάριση.

Τελικά η Ρέιντζερς γέλασε… τελευταία, καθώς ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Τζέιμς Σαντς σφράγισε τη νίκη με 3-2 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η Εθνική Ελλάδας που… ορίζει τη μοίρα της και κρατά την τύχη στα χέρια της με ορίζοντα την πρώτη δυάδα στο Nations League

To 2-2 με την Ολλανδία στην Τούμπα όχι μόνο δεν χαλάει τα σχέδια της Εθνικής …

Daily-News.GR