Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Απολαυστικός στο φετινό ντεμπούτο ο Αντετοκούνμπο

Από το πρώτο κιόλας φετινό του παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε τι να περιμένουμε από αυτόν. Ο Greek Freak είχε απέναντι στους Μπουλς 19 πόντους και 13 ριμπάουντ μόλις σε 22 λεπτά και έκανε με τον καλύτερο τρόπο εγκαίνια στο νέο του σπίτι.

Από την πρώτη στιγμή που οι Μπακς ετοίμαζαν το «Fiserv forum», το νέο τους παλάτι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν βασικό πρόσωπο της καμπάνιας αυτής. Ο Γιάνναρος με το καλημέρα, στον πρώτο δηλαδή αγώνα των… ελαφιών στη νέα τους έδρα, έδειξε πως είναι έτοιμος να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα του.

Κόντρα στους Μπουλς για την preseason, ο Αντετοκούνμπο είχε σε 22 λεπτά συμμετοχής 19 πόντους με 6/8 δίποντα (και κάποια εξαιρετικά καρφώματα), 1/2 τρίποντα και μόνο στις βολές τα χάλασε λίγο, καθώς είχε μόλις 4/10. Επίσης κατέβασε 13 ριμπάουντ και έδωσε και 5 ασίστ συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να κερδίσουν οι Μπακς τους… ταύρους με 116-82.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η Εθνική Ελλάδας που… ορίζει τη μοίρα της και κρατά την τύχη στα χέρια της με ορίζοντα την πρώτη δυάδα στο Nations League

To 2-2 με την Ολλανδία στην Τούμπα όχι μόνο δεν χαλάει τα σχέδια της Εθνικής …

Daily-News.GR