Δευτέρα , 11 Δεκέμβριος 2023

Αποστάσεις από το προκλητικό πανό παίρνει η Παρτιζάνι Τιράνων

Η Παρτιζάνι Τιράνων πήρε θέση για το προκλητικό πανό που έκανε την εμφάνισή του στον αγώνα με την Σκεντερμπέου τονίζοντας πως ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους.

Κατά την διάρκεια του αγώνα της Παρτιζάνι με την Σκεντερμπέου οπαδοί της γηπεδούχου έβγαλαν πανό για τον νεκρό ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα που έγραφε: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος». Όπως ήταν λογικό το πανό αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και ο σύλλογος των Τιράνων πήρε θέση για το συμβάν.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η Παρτιζάνι Τιράνων ανέφερε: «Χάρη στα οργανωτικά μέτρα που λήφθηκαν, η συνάντηση Παρτιζάνι – Σκεντερμπέου είχε ως αποτέλεσμα μια αληθινή αθλητική γιορτή καθρέφτης του πρωταθλήματός μας. Ταυτόχρονα, θέλουμε να αποστασιοποιηθούμε από σποραδικά επεισόδια (το περιστατικό με το πανό), τα οποία δεν σχετίζονται με τον αθλητισμό και αντιβαίνουν τις πολιτικές του Fair-Play.

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και να μην προκαλεί διαφωνίες μεταξύ τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία τους στον αγώνα ο οποίος με τα τραγούδια του και την στήριξή του συντέλεσε σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή