Τετάρτη , 27 Ιανουάριος 2021

Βιεϊρίνια: Δεν πρέπει να μας δίνει… αέρα η 1η θέση

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, τονίζοντας πως δεν πρέπει να δίνει… αέρα στην ομάδα του η πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ

«Ήταν δύσκολη η νίκη. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, δεν είχε ήττες μέχρι σήμερα. Ξέραμε επίσης ότι θα μας δυσκολέψουν. Νομίζω όμως ότι με τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα εν τέλει μπορεί να ήταν και λίγο. Συνεχίζουμε, τα ντέρμπι ωστόσο έχουν τελειώσει».

Για το ότι τελείωσαν τα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είναι πάντα δύσκολα και υπάρχει περισσότερη πίεση. Ο κόσμος το θέλει περισσότερο. Όμως πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με μία ομάδα που κάνει εντυπωσιακή πορεία και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Για το αν δίνει… αέρα η πρώτη θέση: «Δεν πρέπει να μας δίνει αέρα. Έχουμε έξι βαθμούς διαφορά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι δύο πίσω. Είναι καλή η πρώτη θέση και εκεί θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ως το τέλος».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή