Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026
«Μπαμ» από Γιαννακόπουλο

Γιαννακόπουλος για Θύρα 13: Ήρθατε στο σπίτι μου με μαχαίρια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε βίντεο στο Instagram υποστηρίζοντας ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση του ότι πουλάει τις μετοχές της ΚΑΕ και ότι ο κύκλος του έκλεισε οριστικά και ανήμερα της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, η κατάσταση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οδηγείται… πιο άκρα κι από τα άκρα.

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη καταγγέλει ότι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του κρατώντας μαχαίρια, λοστούς και πέτρες.

Τελικά κανείς δεν εισέβαλε στο σπίτι του Γιαννακόπουλου, αλλά είναι ακόμη ένα επεισόδιο που επιβεβαιώνει το αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλή»

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Ολλανδία, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, όπως δήλωσε ο …

Daily-News.GR