Τρίτη , 7 Φεβρουάριος 2023
Γιος Μαραντόνα: Δεν μπορώ να δεχτώ τον θάνατό του, δεν κοιμάμαι πια

Γιος Μαραντόνα: Δεν μπορώ να δεχτώ τον θάνατό του, δεν κοιμάμαι πια

Ο Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάγκρα, ο γιος του Μαραντόνα, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του και τη σχέση που είχε μαζί του ενώ ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο «Θεός» του ποδοσφαίρου δεν είναι πια κοντά μας.

Ο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών στο σπίτι του στο Μπουένος Άιρες την περασμένη εβδομάδα, έχοντας υποστεί ανακοπή. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή το 1986, την ίδια χρονιά της γέννησης του γιου του, πλέον θα παίζει μπάλα στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και Ντιέγκο Μαραντόνα Jr συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2003 κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2007 για να τον αναγνωρίσει επίσημα ως γιο του ο «Πίμπε Ντ’Όρο» και εν έτει 2016 είχαμε την ιστορική πρώτη συνάντησή τους σε «επίσημη» μορφή.

Μιλώντας στην «Marca», ο γιος του «Θεού» μίλησε για το θάνατο του πατέρα του και τη σχέση που είχε μαζί του αφού τον αναγνώρισε το 2016

«Εχω πρόβλημα με τον ύπνο, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κλείνω τα μάτια μου και το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Κοιμάμαι όποτε μπορέσω. Ο θάνατος του είναι κάτι που δεν δέχομαι και δεν μπορώ ακόμα να δεχτώ. Δεν μπορεί να έφυγε τόσο νέος. Θα έπρεπε να είχε ζήσει πολλά ακόμη χρόνια για να τα απολαύσει με την οικογένειά του, και αυτό είναι κάτι που δεν ξέρω αν θα το δεχτώ ποτέ. Η απώλεια του είναι πολύ δύσκολη, αλλά η ζωή είναι έτσι».

Ο Ντιέγκο Τζούνιορ Σινάγκρα, στη συνέχεια μίλησε για τον αντίκτυπο της πανδημίας στον πατέρα του, καθώς και για τα προβλήματα υγείας του που αντιμετώπιζε τον περασμένο μήνα.

«Αυτή η πανδημία τους επηρέασε όλους ακόμα και τον πατέρα μου. Υποφέρει κάποιος όταν δεν είναι στη δουλειά του. Το ίδιο συνέβαινε και με τον ίδιο. Ποτέ δεν σκέφτηκα το χειρότερο. Όλοι ξέραμε πώς ήταν, αλλά πάντα προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε. Φοβόμουν για την κατάσταση του.
Ο πατέρας μου γνώριζε όλους τους παίκτες. Είχα τη γνώμη μου και είχε τη δική του, αλλά στο τέλος ήταν σχεδόν πάντα σωστός. Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ ποδόσφαιρο μαζί του γιατί μου έλειπε πολλά χρόνια που δεν μπορούσα να το κάνω.

Μιλούσα μαζί του όποτε ήθελα, αλλά, φυσικά, υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελε να μιλήσει με κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Αλλά τώρα δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή