Κυριακή , 29 Ιανουάριος 2023

Γιουβέντους: Ανιέλι και Νέντβεντ αποχωρούν από το τιμόνι της ομάδας -Παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο

Καταιγισμός εξελίξεων στην «γηραιά κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Γιουβέντους, καθώς έγινε γνωστό πως παραιτήθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Ανιέλι και ο αντιπρόεδρος και παλιά δόξα Πάβελ Νέντβεντ.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα το βράδυ της Δευτέρας παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ιστορικής ομάδας του Τορίνο.

Ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, ο αντιπρόεδρος Πάβελ Νέντβεντ, ο γενικός διευθυντής Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και όλο το διοικητικό συμβούλιο αποτελούν πλέον παρελθόν από τον ιταλικό σύλλογο, μία εξέλιξη που σίγουρα αιφνιδίασε τους πάντες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν αναφέρονταν σε ένα τέτοιο σενάριο ωστόσο κανείς δεν ανέμενε κάτι τέτοιο να συμβεί αυτή τη περίοδο, στα μέσα της χρονιάς και με το Μουντιάλ του Κατάρ σε εξέλιξη.

Γιουβέντους: Ραγδαίες οι εξελίξεις – Οι φήμες για τον αντικαταστάτη στην προεδρία της ομάδας

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απομένει να δούμε ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες. Αξίζει να σημειωθεί, πως η οικογένεια Ανιέλι θα παραμείνει πίσω από την ομάδα και θα συνεχίσει να τη χρηματοδοτεί, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ανιέλι και Νέντβεντ θα παραμείνουν στις θέσεις τους τυπικά μέχρι να «τρέξουν» οι απαιτούμενες διαδικασίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναρτήσεις στα social media τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για πιθανή ανάληψη της προεδρίας της ομάδας από τον άνθρωπο που δόξασε όσο λίγοι την ασπρόμαυρη φανέλα, τον Αλεσάνντρο Ντελ Πιέρο, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση πάνω σε αυτό το θέμα.

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο ιστορικό σύλλογο από το Τορίνο.


Πηγή