Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

«Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το ΟΑΚΑ»

Η αυτοψία που πραγματοποίησε το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, δεν παρατηρήθηκε κάποιου είδους φθορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως του μεταφέρθηκε, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Παρόλα αυτά, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν μετρήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν λόγω παλαιότητας της εγκατάστασης το εύρος της ταλάντωσης είναι εντός ορίων και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι στατική μελέτη.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η Εθνική Ελλάδας που… ορίζει τη μοίρα της και κρατά την τύχη στα χέρια της με ορίζοντα την πρώτη δυάδα στο Nations League

To 2-2 με την Ολλανδία στην Τούμπα όχι μόνο δεν χαλάει τα σχέδια της Εθνικής …

Daily-News.GR