Δευτέρα , 8 Αύγουστος 2022

Δώνης για Παναθηναϊκό: Δεν υπάρχει υγεία, καταρρακωμένη η ομάδα

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν.

Οι πράσινοι πήγαν στον Πειραιά με στόχο το καλύτερο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Το ματς, μάλιστα, ουσιαστικά κρίθηκε από το 21ο λεπτό και ο προπονητής του τριφυλλιού τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του.

Για την ήττα με 3-0: «Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Έχει θέμα στο εσωτερικό της να αντιμετωπίσει. Η υγεία που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον. Ήταν δύσκολο ματς, με πολλά λάθη».

Για τον Ινσούα: «Το γενικότερο κλίμα δεν αφορά τον Ινσούα. Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση. Πρέπει να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Ο κάθε άνθρωπος έχει νεύρα, αλλά δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες ανυπόστατες. Υπάρχουν παιδιά που δεν θα συνεχίσουν και αυτό φαίνεται και στην προπόνηση. Είναι κάτι που επηρεάζει όλη την ομάδα. Θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε γιατί η ομάδα βρίσκεται σε πρόβλημα και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση».

Για την έλλειψη επιλογών: «Είναι αποφάσεις άλλων για το πως φτάσαμε εδώ πέρα. Όλες οι άλλες ομάδες έχουν διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση ώστε να μπορούν να κρατούν τους παίκτες ως το τέλος της σεζόν. Μπορεί κάποιος να βλέπει ότι δεν υπάρχει κίνητρο αλλά για μένα όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Πρέπει να κοιτάξουν τι έχουν κερδίσει τα τελευταία δύο χρόνια και όχι να βγάζουν νεύρα».

Για τους Χρήστο Δώνη και Ζαχίντ που θα αποχωρήσουν: «Σέβομαι όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που έχουν κάνει. Η ομάδα δεν θα συνεχίσει όπως ήταν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που του επιβάλλει το DNA του την επόμενη σεζόν».


Πηγή