Τετάρτη , 22 Μάιος 2024

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε εσπευσμένα ο Γούτας μετά τον τραυματισμό Χατζηδιάκου -Πάει κατευθείαν στην Ιρλανδία

Ο τραυματισμός του Παντελή Χατζηδιάκου (θλάση στον τετρακέφαλο) και η απουσία του από τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας έφερε την εσπευσμένη κλήση του Δημήτρη Γούτα.

Ο 29χρονος στόπερ κλήθηκε να στελεχώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους αγώνες με την Ιρλανδία (13/10) στο Δουβλίνο και την Ολλανδία (16/10) στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην αγγλική Championship με τη φανέλα της Κάρντιφ και επιστρέφει στις διεθνείς κλήσεις μετά από περίπου ένα χρόνο, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ πάντα τον είχε «ζεστό», παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στις τελευταίες του κλήσεις.

Έτσι, μετά την ατυχία του Χατζηδιάκου, ο Γούτας θα ενσωματωθεί απευθείας στην αποστολή της Εθνικής στο Δουβλίνο.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ για την κλήση του Γούτα στην Εθνική Ελλάδας

«Ο Δημήτρης Γούτας κλήθηκε από τον κ. Πογέτ στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με την Ιρλανδία και την Ολλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Ο διεθνής στόπερ έχει τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών: τον Νοέμβριο του 2021 έπαιξε εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τον Σεπτέμβριο του 2022 με αντίπαλο της Βόρ. Ιρλανδία για το UEFA Nations League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Γούτας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής στο Δουβλίνο», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.


Πηγή