Δευτέρα , 15 Απρίλιος 2024

Εμμανουήλ Καραλής: Αποθεώθηκε επιστρέφοντας στην Ελλάδα για το χάλκινο στο Παγκόσμιο -Τον σήκωσαν στα χέρια

Ο «χάλκινος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στη χώρα μας λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/03).

Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε τη τρίτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ με 5.85μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον 24χρονο άλτη αποθέωσαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» φίλοι και αρκετός κόσμος. Τον Καραλή υποδέχτηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Οι δηλώσεις Καραλή για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ

«Λοιπόν, 24 ώρες ακριβώς μετά τον αγώνα μου ως χάλκινος, Παγκόσμιος μεταλλιούχος, είμαι πολύ κουρασμένος γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες το βράδυ. Είμαι καλά, θέλω να ξεκουραστώ. Θα φύγω εντελώς από τα πάντα για μία εβδομάδα και επιστρέφω σε μία μισή εβδομάδα, όπου θα πάω στο εξωτερικό για να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σκοπός μου στους μεγάλους αγώνες είναι να εκτελώ σωστά, οπότε η δουλειά μου ήταν να εκτελέσω. Ο Χάρης έκανε την επιλογή των κονταριών, των στηλοβατών και το να αφήσω το ύψος και να πάω στο επόμενο. Πέτυχε, οπότε συγχαρητήρια και στον Χάρη που έκανε εξαιρετική δουλειά.

Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να βλέπει τις προσπάθειες τις δικές μου και όλων των συναθλητών. Είναι κάτι πάρα πολύ καλό για τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα. Από εκεί και πέρα, μακάρι να υπάρχουν κι άλλοι αθλητές για να φέρνουν τις νέες γενιές μέσα στο στίβο.

Ναι τον Τεντόγλου τον κέρδισα και θα το δηλώσει στις κάμερες μου είπε. Τον κέρδισα. Το 8,22μ (σσ. που έκανε στο άλμα εις μήκος) είναι 5,72μ (στο άλμα επί κοντώ). Οπότε τον κέρδισα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή