Τρίτη , 15 Ιούνιος 2021
Προσέφυγε στο CAS ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

Επίθεση Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό: Καλές γιορτές και ραντεβού στα… «γουναράδικα»

Στο «μέτωπο» που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με αφορμή τις καταγγελίες δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη μπήκε και ο Ερασιτέχνης του «δικεφάλου». Μεταξύ άλλων αναφέρει μέσω ανακοίνωσης πως «όταν σας φτύνουν, εσείς νομίζετε πως βρέχει», ενώ αφού εύχονται καλές γιορτές, δίνουν ραντεβού στα… «γουναράδικα».

Πάντως, η λέξη «Ολυμπιακός» δεν εμφανίζεται πουθενά, αν και η στόχευση φαίνεται ξεκάθαρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Επειδή και η γελοιότητα έχει τα όριά της…

Επειδή ο ΠΑΟΚ στα 94 χρόνια της περήφανης ιστορίας του μετράει 10 τίτλους, γιατί το γνωστό παρακράτος τον περιόρισε σε αυτούς.

Επειδή η ελληνική κοινωνία το αναγνώρισε αυτό, “χαρίζοντάς” του πολυπληθείς φιλάθλους αντιστρόφως ανάλογους με τους τίτλους που θα έπρεπε να έχει κατακτήσει…

Επειδή τα “κόκκινα ανθρωπάκια” στα χρόνια που διανύουμε θεωρείται ότι έχασαν τον πρώτο λόγο στα κέντρα λήψης αποφάσεων και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι τα έτη 2018, 2019 και 2020 υπήρχαν τρεις διαφορετικοί πρωταθλητές, εκ των οποίων ο ένας τίτλος κρίθηκε στα “χαρτιά” εις βάρος του ΠΑΟΚ…

Επειδή όταν σας “φτύνουν”, εσείς νομίζετε ότι βρέχει…

Επειδή οι δρόμοι μας θα είναι πάντα παράλληλοι και δεν θα συναντηθούν ποτέ…

Επειδή… Επειδή… Επειδή…

Για όλα τα παραπάνω αληθή, σας αντευχόμαστε καλές γιορτές και ραντεβού στα… “γουναράδικα”…

ΥΓ.1. Ειδικά για αυτούς στους οποίους αναφέρεστε ότι τους έβαλαν να γράψουν, θα κληθείτε να αποδείξετε το βάσιμο των ισχυρισμών σας εκεί που πρέπει.

YΓ.2. Είμαστε ο εφιάλτης σας και θα μας βλέπετε και στον ύπνο σας και στον ξύπνιο σας…».


Πηγή