Δευτέρα , 27 Ιούνιος 2022

ΕΠΟ: Θέλει τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με 50.000 φιλάθλους -Διαψεύδει για αλλαγή ημερομηνίας

Η ΕΠΟ υποστηρίζει την παρουσία 50.000 φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Οι δύο φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, πιέζουν όσο μπορούν προς την κατεύθυνση της Αστυνομίας για διάθεση 22.000 εισιτηρίων σε κάθε έναν από τους συλλόγους, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει αποδεχθεί, μέχρι στιγμής, έναν μίνιμουμ αριθμό 17.000 για κάθε μία από τις ομάδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες συσκέψεις με το ΟΑΚΑ, την Αστυνομία και τις δύο ομάδες, με τη διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΟ, να τάσσεται έμμεσα υπέρ του αιτήματος των συλλόγων για διάθεση 22.000 εισιτηρίων σε κάθε μία.

Ποδοσφαιρική γιορτή με 50.000 κόσμο θέλει η ΕΠΟ

Η θέση της Ομοσπονδίας είναι πως μετά από τρία χρόνια τελικών, που διεξήχθησαν απουσία των θεατών και με πολλούς περιορισμούς, πρόθεσή της είναι να διεξαχθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή με 50.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Αυτό, βεβαίως, πάντοτε με τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και στον αθλητικό νόμο για την αντιμετώπιση της βίας. Επίσης, σε σχέση με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αλλαγή ημερομηνίας του τελικού, η τοποθέτηση της ΕΠΟ είναι πως ουδέν θέμα υφίσταται και ο καταληκτικός αγώνας της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 20:00.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή