Τρίτη , 4 Οκτώβριος 2022

ΕΠΟ: Σύσκεψη με την Αστυνομία την επόμενη εβδομάδα -Για τα εισιτήρια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη ανάμεσα στους επιτελείς της ΕΠΟ και την Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας.

Η σύσκεψη έχεις ως στόχο να ξεκαθαριστεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν προς τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (αλλά και την ομοσπονδία για να καλύψει τις δικές της ανάγκες) στον τελικό Κυπέλλου της 21ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρόθεση που υπάρχει απ’ όλες τις πλευρές είναι να υπάρξει μεγάλη παρουσία κόσμου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για πρώτη φορά μετά από χρόνια και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του τελικού, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Περίπου 5.000-6.000 εισιτήρια για την ΕΠΟ, από 18.000 η κάθε ομάδα

Στη συγκεκριμένη σύσκεψη θα προκύψει και το τελικό νούμερο, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για 18.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα (που θα «πιάσουν» μεγάλα κομμάτια προς τα δύο πέταλα του ΟΑΚΑ) και περίπου 5.000-6.000 εισιτήρια για την ΕΠΟ.

Μετά την πρώτη συνάντηση της Ομοσπονδίας με την Αστυνομία θα ακολουθήσουν και οι επόμενες συσκέψεις με την παρουσία και των ομάδων, προκειμένου να προετοιμαστεί το κεντρικό επιχειρησιακό σχέδιο του τελικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή