Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23: Πέμπτη θέση για την Εμμανουηλίδου στα 100μ.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με 11.40 (0,6).

Η νεαρή αθλήτρια σημείωσε έτσι μια σπουδαία επιτυχία στην πρώτη τη συμμετοχή στη διοργάνωση, ύστερα από τρεις δύσκολους γύρους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, η οποία έτρεξε στην όγδοη διαδρομή, σκόνταψε στην εκκίνηση γεγονός που την επηρέασε. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 20χρονη κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να τερματίσει πέμπτη με την τρίτη επίδοση της καριέρας της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά φέτος το σπουδαίο ταλέντο της.

Η Εμμανουλίδου ολοκλήρωσε έτσι επιτυχημένα το πρώτο μέρος της δουλειάς της στη διοργάνωση, καθώς από αύριο θα ριχτεί στη μάχη της διάκρισης στα 200 μέτρα. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Κέτια Σίντο (Ολλανδία) με 11.22, που ήταν εξαρχής ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια και ακολούθησαν η Τάκας (Ουγγαρία) με 11.30 και η Γκούτσμιντ (Ελβετία) με 11.33.

Η Εμμανουηλίδου αγωνίζεται το απόγευμα του Σαββάτου στον προκριματικό των 200 μέτρων και με 22.85 έχει ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στον τελικό της Κυριακής.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Μια κόκκινη παλάμη έγινε… φωνή του ποδοσφαίρου από τη Λέτσε για τη Λορένα και τη βία κατά των γυναικών

Για τη Λορένα. Για κάθε Λορένα. Η Λέτσε άφησε για λίγο το ποδόσφαιρο στην άκρη …

Daily-News.GR