Πέμπτη , 16 Σεπτέμβριος 2021

«Θα ζητήσουμε έρευνα από την UEFA για όσα έγιναν στην Τούμπα»

Φαίνεται ότι οι καταγγελίες ενός Ρώσου φωτορεπόρτερ για επίθεση σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους στην Τούμπα απασχολούν σοβαρά τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της χώρας, όπως αποδεικνύουν οι δηλώσεις του προέδρου της, Αλεξάντερ Αλάγεφ.

«Η Ομοσπονδία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τις καταγγελίες για επίθεση και ασεβή συμπεριφορά σε δημοσιογράφους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς, η ελληνική ομάδα όφειλε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των Ρώσων δημοσιογράφων. Η Ομοσπονδία θα ερευνήσει ό,τι συνέβη και θα ζητήσει από την UEFA στο εγγύς μέλλον να κάνει μια λεπτομερή έρευνα, προκειμένου όλοι οι παραβάτες να τιμωρηθούν», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Πάντως, ο Αλάγεφ δεν είναι ο μόνος που θέλει να διερευνηθεί η υπόθεση. Κάτι τέτοιο έχει σκοπό να κάνει και ο Ιβάν Σαββίδης, όπως τόνισε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρωσίας. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισήμανε ότι δεν πιστεύει πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

localStorage.clear();


Πηγή