Τετάρτη , 31 Μάιος 2023

Καραπαπάς: Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Παναγιώτη Δημητρίου της ΕΠΟ, καταγγέλοντας απειλές από αγνώστους κατά της ζωής του.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ κατέθεσε μήνυση κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για απειλές σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν. Τηλεφωνική επικοινωνία που επιβεβαιώνει και ο Καραπαπάς, μέσω Facebook, προσθέτοντας όμως και τις απειλές που δέχθηκε ο ίδιος τηλεφωνικά από αγνώστους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Χθες βράδυ τηλεφώνησα πράγματι στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας Δημητρίου. Επώνυμα και απο το τηλέφωνό μου. Συστήθηκα και διαμαρτυρήθηκα για την πρωτοβουλία του να προτείνει να γίνει ο τελικός στο τέλος Αυγούστου. Όταν άρχισε να μου λέει ότι είμαι μορφωμένος και πολιτισμένος άνθρωπος με ειρωνικό τόνο, του είπα: «Τι να το κάνω; Εσείς δεν καταλαβαίνετε απο πολιτισμό. Εσύ και οι όμοιοι σου σέβεστε μόνον αυτούς που έρχονται και σας ξεβρακώνουν έξω απο τα σπίτια σας»!

Τους λαθραίους, τα αφεντικά τους δηλαδή! Αυτούς που πραγματικά τους λένε τι να κάνουν. Γι’ αυτά που είπα δικαιώθηκα απόλυτα! Διότι λίγο αργότερα και αφού προφανώς ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε τους προστάτες του, δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου (ξανά) τηλεφωνικά, απο απόκρυψη φυσικά!

Ήδη έχω ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες με μήνυση στον Δημητρίου για όλα όσα έγιναν χθες και σήμερα και βέβαια έχω ζητήσει επίσημα να ανοίξουν τα τηλέφωνα και το δικό μου και του κυρίου Δημητρίου και να δούμε επιτέλους ή μάλλον να δουν οι φίλαθλοι γιατί εμείς ξέρουμε,ποιός είναι ο βόθρος του ποδοφαίρου και ποιές οι τακτικές του.

Ταυτόχρονα, όσοι ψευδώς έγραψαν σε ρεπορτάζ περί απειλών κλπ επίσης θα μηνυθούν γιατί τελικά όσο τους αφήνουμε όχι μόνο δε σταματάνε τη λάσπη αλλά συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση. Φυσικά κανείς από αυτούς δεν έκανε τον κόπο να έχει τη δική μου θέση».


Πηγή