Δευτέρα , 17 Μάϊος 2021
La Liga: Ο Μέσι κράτησε πρώτη τη Μπαρτσελόνα

Μάντσεστερ Σίτι – Μέσι: 750 εκατ. ευρώ προσφέρουν οι Άγγλοι

Εφημερίδα της Βαρκελώνης υποστηρίζει ότι οι Άραβες της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρουν 750 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι.

Οι «πολίτες» είναι η μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αργεντίνο της Μπαρτσελόνα και αυτή που παρουσιάζεται και σαν φαβορί, τόσο λόγω του Πεπ Γκουαρδιόλα όσο και λόγω των χρημάτων που είναι διατεθειμένη να προσφέρει. Και μιλάμε για ποσό που ξεπερνάει κάθε λογική, αφού το ρεπορτάζ της Sport κάνει λόγο για 750 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια!

Συγκεκριμένα, οι Άραβες που έχουν τις μετοχές της Σίτι προσφέρουν στον Μέσι -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πάντα- το ποσό των 300 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια (100 ετησίως) και στη συνέχεια άλλα δύο χρόνια στη New York FC, την ομάδα τους στις ΗΠΑ, επίσης με 100 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους ύψους 250 εκατ. ευρώ, το οποίο όμως θα λάβει όταν πάει στην Αμερική και όχι νωρίτερα, επειδή η ομάδα του Μάντσεστερ δεν θα μπορεί να το «δικαιολογήσει» στο Financial Fair Play.

Γενικά, πάντως, προκαλεί εντύπωση το πώς η Σίτι μπορεί να προσφέρει τόσα χρήματα, από τη στιγμή που ήδη είχε θέματα με το FFP, τα οποία έφεραν και την τιμωρία της από την UEFA, πριν «πέσει» η ποινή στο CAS.


Πηγή