Δευτέρα , 6 Απρίλιος 2020
Μίσιτς τριετίας στον ΠΑΟΚ

Μίσιτς τριετίας στον ΠΑΟΚ

Σε συμφωνία ήρθαν ΠΑΟΚ και Γιόσιπ Μίσιτς, με τον Κροάτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και πλέον απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς την περασμένη εβδομάδα, με δηλώσεις του στην Κροατία, «έδειξε» ότι πλησιάζει η ώρα των υπογραφών με τον ΠΑΟΚ στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Κι αυτό έγινε μετά το νέο ραντεβού του ατζέντη του με τον Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

«Νομίζω ότι το θέμα θα τελειώσει σε λίγες ημέρες και θα υπογράψω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ βολική πόλη για να μείνεις», είχε πει ο Μίσιτς αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό μέλλον του, το οποίο ήταν ευθύς εξαρχής πολύ μακριά απ’ τη Λισαβόνα και την Σπόρτινγκ, με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο ατζέντης του Κροάτη μέσου, Μλάντεν Γκρίγκιτς, βρέθηκε από το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συναντήθηκε με τον τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» προκειμένου να επιτευχθεί η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο ΠΑΟΚ μετά την υπογραφή νέων συμβολαίων με τον Μίσιτς θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Σπόρτινγκ καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 1,8 εκατ. ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή