Σάββατο , 18 Σεπτέμβριος 2021

Μεγάλοι μπελάδες για Τζάκα και Σακίρι ενόψει Nations League

Οι Τζάκα και Σακίρι είναι ανεπιθύμητοι στην Σερβία μετά τον πανηγυρισμό τους στη νίκη των Ελβετών, με τους δύο παίκτες να ζητούν συγνώμη σε συνέντευξη Τύπου για το Nations League.

Τόσο ο Τζάκα όσο και ο Σακίρι βρέθηκαν για τα καλά στο στόχαστρο των Σέρβων για τον πανηγυρισμό τους με τον αλβανικό «αετό» στο ματς των Ελβετών με την Σερβία. Σε τέτοιον βαθμό που να θεωρούνται ανεπιθύμητοι στο Βελιγράδι.

«Θα ήταν ανόητο να το κάναμε ξανά. Προσωπικά με εξέπληξε πως αυτό το γεγονός θεωρήθηκε πιο σημαντικό από τα δύο γκολ στην Σερβία. Πριν από το ματς είχαμε προκληθεί από τα media αλλά και γενικότερα. Στην διάρκειά του από τον κόσμο. Αυτή η κίνηση ήταν η απάντηση στις προκλήσεις», είπε ο Τζάκα που δήλωσε περήφανος για το ότι αγωνίζεται στην Εθνική Ελβετίας και προσέθεσε: «Έχω μόνο ελβετικό διαβατήριο».

Ο Σακίρι είπε από μέρους του: Απολογούμαι για το ότι έκανα τον ‘αετό’ στους πανηγυρισμούς. Ζητώ συγνώμη που στεναχώρησα κάποιον κόσμο». Ο Σακίρι μάλιστα θα βρεθεί στο Μαρακανά διότι η Λίβερπουλ θα έχει εκεί ματς στις 6 Νοεμβρίου για το Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα. Κάποιες πηγές μάλιστα για τον Σακίρι ανέφεραν πως αυτό το ταξίδι επηρέασε την απόφασή του να βγει και να ζητήσει συγνώμη.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή