Κυριακή , 25 Οκτώβριος 2020

Μεγαλώνει η λίστα των μνηστήρων για τον Γιαννούλη – Και η Μαρσέιγ έχει στο ραντάρ τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

Μεγαλώνει η λίστα των μνηστήρων για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ειδικά από γαλλικές ομάδες που έχουν το όνομα του Έλληνα διεθνή αμυντικού του ΠΑΟΚ ψηλά για τις προσεχείς μεταγραφικές κινήσεις τους.

Ο Κατερινιώτης άσος των νταμπλούχων Ελλάδας φέρεται, σύμφωνα με σημερινά (7/5) δημοσιεύματα στη Γαλλία, να απασχολεί μετά τη Ρεν και τη Μαρσέιγ.

«Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ Άντονι Θουπιθαρέτα μπορεί να βρήκε ένα σπάνιο μαργαριτάρι στην Ελλάδα. Πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τη Μαρσέιγ, οι άνθρωποι της τσεκάρουν τον 24χρονο Δημήτρη Γιαννούλη. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει καλή εντύπωση στη Μαρσέιγ γιατί εκτός των άλλων και η τιμή της απόκτησής του δεν θα ξεπεράσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι μια καλή κίνηση εν όψει μεταγραφών του καλοκαιριού, ωστόσο η Μαρσέιγ θα πρέπει να παραχωρήσει παίκτες πριν προχωρήσει στην απόκτηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού. Δυστυχώς έτσι θα κινηθούν οι μεταγραφές της αυτή την περίοδο», αναφέρεται στο δημοσίευμα για τις αναζητήσεις της ομάδας από τη Μασσαλία για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή