Σάββατο , 27 Νοέμβριος 2021

Μουνιέ: Περιμένουμε την αλλαγή στη διοίκηση, εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα

Ο Αντονί Μουνιέ στάθηκε στην αλλαγή στη διοίκηση που περιμένουν οι παίκτες και τόνισε ότι αυτός κι οι συμπαίκτες κοιτάζουν μόνο την ομάδα.

Οι δηλώσεις του στο «Έθνος της Κυριακής»:

Για την περσινή σεζόν: «Είναι αλήθεια πως η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Οικονομικές δυσκολίες, αποχωρήσεις, αλλαγές… Αντέξαμε, όμως, γιατί είχαμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Σ΄ αυτό μας βοήθησε πολύ κι ο κόσμος που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός…».

Για τον λόγο που έμεινε στον Παναθηναϊκό: «Στη ζωή μου έχω μάθει να ζυγίζω όλα τα πράγματα στις αποφάσεις μου. Μου αρέσει πολύ ο Παναθηναϊκός, μου αρέσει η ιστορία του, αυτό που σημαίνει ο σύλλογος. Και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη στην Ελλάδα. Κι από τη στιγμή που είμαστε ευτυχισμένοι εδώ, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Ποτέ μου δεν φοβήθηκα τις δυσκολίες…

Θα πω και κάτι άλλο, γι΄ αυτό που με κράτησε εδώ… Όταν το περασμένο καλοκαίρι προερχόμουν από μία πολύ δύσκολη σεζόν στην καριέρα μου, ο Παναθηναϊκός ήταν εκεί για μένα. Και με βοήθησε να φτιάξω ξανά την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Αυτό δεν το ξεχνώ. Είναι έξτρα κίνητρο για μένα, να δίνω τα πάντα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, για να πω το δικό μου “ευχαριστώ” στον σύλλογο και να τον βοηθήσω να ανέβει ξανά, λίγο λίγο εκεί που ανήκει».

Για τη νέα σεζόν: «Ξέρουμε πως και η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη, Θα ξεκινήσουμε με το -6, θα έχουμε περιορισμούς. Τα ξέρουμε όλα αυτά, αλλά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, είναι θέμα της διοίκησης…»

Για την ενδεχόμενη αλλαγή στα διοικητικά: «Είναι κάτι που παρακολουθούμε και το περιμένουμε. Και γι΄ αυτό ως παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα. Κι ό,τι είναι να γίνει στο διοικητικό, θα γίνει».

Για τα θύματα των πυρκαγιών: «Δεν ξέρω τι να πω… Είναι θλιβερό. Τόσο λάθος, τόσο άδικο για τον κόσμο που χάθηκε. Είδα τα βίντεο με τις εικόνες από τις φωτιές και δεν το πίστευα. Όχι, δεν είναι δυνατόν. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να βλέπω αυτές τις εικόνες…»

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή