Κυριακή , 1 Οκτώβριος 2023

Νέα «απειλή» για τη Γιουβέντους

Ο «εφιάλτης» για τη Γιουβέντους συνεχίζεται… Η «γηραιά κυρία» βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση, καθώς είναι 7η στην κατάταξη του καμπιονάτο, μετά την αφαίρεση 10 βαθμών, αλλά και τις διαδοχικές ήττες από Εμπολι και Μίλαν.

Και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», υπάρχει κίνδυνος για νέα απώλεια βαθμών, καθώς όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο, πηγές προσκείμενες στον σύλλογο του Τορίνου και την ομοσπονδιακή εισαγγελία, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τη αγωγή σχετικά με λογιστική απάτη, σχέσεις με μάνατζερ και ύποπτες συνεργασίες με άλλους συλλόγους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά συνέπεια, στην δίκη που θα διεξαχθεί σήμερα (30/5), αναμένονται δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να επιβληθεί πρόστιμο στην Γιουβέντους, που θα «συνοδεύεται» από αφαίρεση επιπλέον δύο βαθμών, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να αποκλείσει τους «μπιανκονέρι» από την διεκδίκηση μίας θέσης για το Europa League. Και το δεύτερο είναι ο σύλλογος του Τορίνου να κληθεί να πληρώσει ένα μεγαλύτερο πρόστιμο, χωρίς απώλεια βαθμών.


Πηγή