Τετάρτη , 3 Μάρτιος 2021
Super League 1: Ανακοινώνεται η επανέναρξη και γίνεται η κλήρωση των play out

Νέα επιστολή Ολυμπιακού προς ΑΕΚ: Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να παίξετε στις 26 Ιουλίου

Το… πινγκ-πονγκ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το θέμα του τελικού του κυπέλλου συνεχίζεται με νέα επιστολή.

Αρχικά οι ερυθρόλευκοι έστειλαν επιστολή στους κιτρινόμαυρους ρωτώντας αν θέλουν να παίξουν στις 26 Ιουλίου, στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι απάντησαν με επιστολή στους ερυθρόλευκους ότι θα παίξουν όπου και όποτε αποφασίσει η ΕΠΟ και τώρα οι Πειραιώτες επανήλθαν με νέα επιστολή προς την Ένωση, στην οποία αναφέρουν τα εξής.

«Κύριε Ασλανίδη,

Ευχαριστούμε για την απάντησή σας, και δεδομένου ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος επιβεβαιώστε μας ότι είστε σύμφωνοι και θέλετε να παίξετε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον τελικό Kυπέλλου στις 26 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως γνωρίζετε, εδώ και μέρες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει δηλώσει ότι συναινεί στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, στις 26/7 στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο που εσείς είχατε προτείνει στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ για να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου.

Μάλιστα, ακόμη και ο τηλεοπτικός πάροχος του Κυπέλλου, COSMOTE TV τοποθετήθηκε δημόσια, επιμένοντας να διεξαχθεί ο αγώνας στις 26/7 όπως είχε οριστεί.

Επομένως, με τη δική σας συναίνεση για την τέλεση του τελικού στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ στις 26/7, πιστεύουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, ΕΠΟ δεν θα έχει κανένα λόγο να αντιλέξει και επιπλέον θα αποτραπούν τόσο για τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και για τον ίδιο τον θεσμό του Κυπέλλου και την διοργανώτρια αρχή του, οι αγωνιστικές και οι οικονομικές επιπτώσεις που μετά βεβαιότητας θα ανακύψουν από την αδικαιολόγητη απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον τελικό για τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι ο τελικός Kυπέλλου θα διεξαχθεί όπως είχε αποφασισθεί από την διοργανώτρια αρχή στις 26/7 και μάλιστα στην έδρα σας όπως είχατε αγωνιστεί και σχεδόν όλες τις προηγούμενες φορές που συμμετείχατε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης».


Πηγή