Τετάρτη , 7 Οκτώβριος 2026

Ολυμπιακός: Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Σίκμα

Μετά από έξι χρόνια στο Βερολίνο, φορώντας τη φανέλα της Άλμπα, ο Λουκ Σίκμα ετοιμάζει… βαλίτσες για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ στη θέση «4», την οποία θα καλύψει με τον Άλεκ Πίτερς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 33χρονος άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με τη Λα Πάλμα την αγωνιστική περίοδο 2011-12, ενώ στη συνέχεια θήτευσε σε Μπούργος (2012-13), Κανάριας (2013-15) και Βαλένθια (2015-17), πριν αποκτηθεί το 2017 από την γερμανική Άλμπα Βερολίνου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σίκμα είχε μέσο όρο 7,6 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα Γερμανίας είχε 9 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ο Μέσι ετοιμάζεται για το last dance με την Εθνική Αργεντινής και ο Σκαλόνι συγκλονίζει -«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, αν υπήρχαν πέντε Μονουμένταλ, θα γέμιζαν»

Το τέλος μιας μοναδικής εποχής πλησιάζει, με τον Λιονέλ Μέσι να ετοιμάζεται για την τελευταία …

Daily-News.GR