Τρίτη , 19 Οκτώβριος 2021

Ουζουνίδης: Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, να μπούμε για τη νίκη

Το 1-2 της Ουγγαρίας δίνει σαφέστατο προβάδισμα στην ΑΕΚ, όμως, όπως τόνισε και ο Μαρίνος Ουζουνιδης στη συνέντευξη Τύπου, η πρόκριση για τους ομίλους του Champions League ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει η μάδα του να διορθώσει τα λάθη της, να μείνει συγκεντρωμένη και να μην παρασυρθεί από το παιχνίδι της Βίντι.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης…

Για το πώς θα διαχειριστεί η ΑΕΚ καλύτερα το σκορ: «Να μπούμε, να παίξουμε και να νικήσουμε. Η διαχείριση μπορεί να γίνει μόνο προς το τέλος, αν τα πράγματα είναι οριακά. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι επειδή κερδίσαμε το πρώτο ματς θα περάσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και αν τα κάνουμε αυτά νομίζω θα είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος χαλάρωσης: «Δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Ότι δεν έχει τελειώσει κάτι και ότι πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα παιδιά πρέπει να δώσουν το 100%. Νομίζω ότι παρά τη νίκη μας θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα από το πρώτο ματς. Ναι μεν έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι».

Για τα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς: «Μπορεί να είναι η χαλάρωση που δείξαμε μετά το 0-2. Κάναμε και αρκετά λάθη πριν, όμως… Μπορούμε να γίνουμε αρκετά καλύτεροι, τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο, βέβαια, αλλά και αυτοπεποίθηση πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει».

Για το σκληρό παιχνίδι της Βίντι: «Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Βίντι. Στη χώρα της είναι πρωταθλήτρια, έχουν ψυχολογία μαχητή, είναι μια ομάδα που στα ευρωπαϊκά ματς χρησιμοποιεί και τη δύναμη και εμείς πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Ποιοτικά είμαστε καλύτεροι και αν χρησιμοποιήσουμε και το μυαλό μας και να δεν παρασυρθούθμε από το παιχνίδι του αντιπάλου, όλα θα πάνε καλά».

Για το αν η ΑΕΚ είναι αυτή που θα έχει την πίεση: «Ο αντίπαλος είναι λογικό να μην έχει πολύ πίεση, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι -και μαζί με τον κόσμο μας- θα πάνε τα πράγματα καλά. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά το ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν κάτι δεν πάει καλά, να είμαστε ήρεμοι».

Για το αν η Βίντι προηγηθεί νωρίς: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Αν όλα ξεκινήσουν καλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς, πρέπει να είμαστε σοβαροί, με υπομονή και να πάρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Στο ποδόσφαιρο προετοιμάζεσαι για όλα τα σενάρια».

Για την απώλεια του Γκάλο: «Κάθε παίκτης που λείπει είναι πρόβλημα. Θα συμπληρώσουμε 18αδα. Όλα τα παιδιά όμως είναι ικανά και έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν».

Για το αν θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον ΠΑΣ: «Θα δούμε διαφορετικά πράγματα, άλλη θα είναι η ενδεκάδα σίγουρα».

Για το αν σκέφτεται και κάτι για εκείνον προσωπικά: «Δεν σκέφτομαι καθόλου κάτι για μένα προσωπικά. Αυτό που θέλω είναι να προκριθεί η ομάδα. Οι επιτυχίες σίγουρα δίνουν κάτι και σε αυτούς που την αποτελούν».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή