Πέμπτη , 9 Ιούλιος 2020

Ο Βούκοβιτς στο Ζέεφελντ, ο Σεμπά στην Κίνα

Ο Ολυμπιακός το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί για το αγαπημένο του Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του. Με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτείται η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (σ.σ. αν και φέτος η χρονιά άρχισε νωρίτερα, με αλλεπάλληλες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους).

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο προπονητής κ. Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, 26 τον αριθμό, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το Ζέεφελντ και οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσουν για την αυστριακή πόλη.

Εκτός αποστολής είναι ο Σεμπά που παίρνει μεταγραφή στην Κίνα αλλά μέσα είναι ο Βούκοβιτς, τον οποίο φαίνεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει ξανά. Στις επιλογές των 26 είναι και ο Πάρντο.

Αναλυτικά τα ονόματα των 26 για Ζέεφελντ: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

Την Κυριακή η ομάδα θα έχει ρεπό και το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή