Κυριακή , 19 Σεπτέμβριος 2021
Ο Ισπανός... Τσιόδρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για φιλάθλους στα γήπεδα

Ο Ισπανός… Τσιόδρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για φιλάθλους στα γήπεδα

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγέλ Άνχελ Ραμίρεθ, έκανε την αρχή, υποστηρίζοντας ότι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας του στο πρωτάθλημα θα γίνουν με κόσμο, παρά την πανδημία του κορονοϊού.

Παρόμοιο αίτημα κατέθεσε και η Οβιέδο, ενώ στις τάξεις της Μπαρτσελόνα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν φίλαθλοι στους αγώνες που θα δώσει η παρέα του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου».

Το Υπουργείο Υγείας της Ισπανίας, μέσω του διευθυντή του Κέντρο Συντονισμού Συναγερμών και Επειγόντων Περιστατικών, Φερνάντο Σιμόν (ο Ισπανός… Σωτήρης Τσιόδρας δηλαδή), δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, εφόσον βεβαίως ισχύσει για όλους και όχι μεμονωμένα.

«Έχουμε συζητήσει κάποια σημαντικά ζητήματα όπως την παρουσία ή όχι φιλάθλων στις εξέδρες. Δεν δόθηκε καμία οριστική απάντηση, γιατί προφανώς δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τώρα» υποστήριξε ο Σιμόν, παραδεχόμενος ότι «αν το επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση και μπορεί να γίνει, θα γίνει».

Ο Σιμόν, ο οποίος υπενθύμισε ότι η απόφαση για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών πάρθηκε από το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο (CSD), αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να ισχύσει για όλους το ίδιο, «γιατί δεν θα ήταν δίκιο σε άλλα γήπεδα να υπήρχε κόσμος και σε άλλα όχι».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή