Τετάρτη , 29 Μάιος 2024

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο Θεόφιλος Μητρούδης, προδομένος από την καρδιά του -Διετέλεσε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Θεόφιλος Μητρούδης.

Ο 69χρονος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του το τελευταίο διάστημα, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του.

Ο Θεόφιλος Μητρούδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Κατέβηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στην ΑΣΟΕΕ, από το 1970 έως το 1974. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και με αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, για να ακολουθήσει η δραστηριοποίησή του στον τομέα του real estate.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ανήκε στην ομάδα παραγόντων του Άρη που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία της αυτοκρατορίας στη δεκαετία του ’80, με κυριότερο επίτευγμά του τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ακολούθησε η ανάληψη ηγετικών καθηκόντων στην ομάδα μπάσκετ, όπου συνδέθηκε άμεσα με τη φυγή του Νίκου Γκάλη από τον σύλλογο, για να έρθει η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου του συλλόγου, το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1993. Μάλιστα, τα έντονα χρόνια που έζησε στον Άρη τον οδήγησαν στην έκδοση βιβλίου («Η Αυτοκρατορία: Η άνοδος και η πτώση πίσω από την πίσω πλευρά του φεγγαριού»), μέσα από το οποίο παρουσίασε τα γεγονότα με τη δική του ματιά.

Στο ίδιο βιβλίο εξιστόρησε και την εμπειρία του στη φυλακή, στην οποία πέρασε κάποιους μήνες της ζωής του, ως συνέπεια των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λιτόχωρο Πιερίας.


Πηγή