Παρασκευή , 14 Αύγουστος 2020

Παναθηναϊκός: Οι ανανεώσεις συμβολαίων περνούν από την αξιολόγηση

Συγκεκριμένη είναι η πολιτική που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση της ανανέωσης των συμβολαίων και στις επαφές με τους ποδοσφαιριστές, το περιεχόμενο της συζήτησης και οι όροι που προσφέρονται, δεν παρεκκλίνουν από την αξιολόγηση των Νταμπίζα και Δώνη.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν με συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα των συμβολαίων των παικτών με τους οποίους υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια η συνεργασία με τον σύλλογο.

Ωστόσο, σε αυτή την πρόθεση, υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία στην ομάδα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να παραβλέψουν και θέλουν να συνεχίσουν βαδίζοντας στην κατεύθυνση που έχουν χαράξει, δίχως την παραμικρή παρέκκλιση.

Αυτή τη στιγμή, οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν αξιολογηθεί πλήρως από τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα και βρίσκονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Ο Παναθηναϊκός, κάνει τις προτάσεις του και θα διαπραγματευτεί με συγκεκριμένο γνώμονα και σε συγκεκριμένα πλαίσια, σε σχέση και με τις ισορροπίες που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας.

Επομένως, αν προκύπτει κάποιο ζήτημα, με αυτή την πολιτική που ακολουθούν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», δεν σημαίνει ότι υπάρχει σημαντικό οικονομικό θέμα – ειδικά σε περιπτώσεις διαφοράς της τάξεως των 30-40.000 ευρώ για παράδειγμα – αλλά όλα κινούνται πάνω σε συγκεκριμένη τροχιά.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή