Δευτέρα , 19 Απρίλιος 2021
Παρελθόν από την Μπάρτσα και επίσημα ο Κίκε Σετιέν

Παρελθόν από την Μπάρτσα και επίσημα ο Κίκε Σετιέν

Έμοιαζε κάτι παραπάνω από δεδομένο, αλλά πλέον ισχύει με κάθε επισημότητα. Ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, δίχως να καταφέρει στιγμή να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τα στάνταρ των Μπλαουγκράνα στους μόλις επτά μήνες παραμονής του στην τεχνική ηγεσία.

Με ανακοίνωσή της, η πλευρά του συλλόγου ανακοίνωσε την απόλυσή του, φυσική συνέπεια της εξευτελιστικής βραδιάς και ήττας από τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League με 8-2 και ήδη τα καταλανικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Ρόναλντ Κούμαν στη Βαρκελώνη για τη διαδοχή του.

«Ο Κίκε Σετιέν παύει να είναι προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο επόμενος προπονητής θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, εντός του νέου πλαισιού μιας ευρείας αναδόμησης της ομάδας» αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Παράλληλα, επισημοποιήθηκε και η ημερομηνία των εκλογών στην Μπάρτσα για τις 15 Μαρτίου, μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά την οποία ο Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου δεν εκδήλωσε την παραμικρή πρόθεση να παραιτηθεί πριν από τη λήξη της θητείας του.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του στην αθλητική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, συμφώνησε ότι η ημερομηνία των επόμενων εκλογών για την προεδρία του Συλλόγου είναι η πρώτη ημέρα αγώνων από τις 15 Μαρτίου 2021. Η επίσημη ανακοίνωση των εκλογών θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43.1 των κανονισμών του συλλόγου».

Πηγή: gazzetta.gr
Πηγή