Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

ΠΑΣ Γιάννινα για την αναστολή του πιστοποιητικού του: Ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

Την αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι Ηπειρώτες τονίζουν με ανακοίνωσή τους ότι δεν υπάρχει καμία οφειλή πλέον στον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου και ως εκ τούτου δεν υπάρχει και οποιοσδήποτε κίνδυνος για το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία, που φέρνει η πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, οι διοικούντες τον ηπειρωτικό σύλλογο κάνουν λόγο για σκοπιμότητες πίσω από «ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», καθώς «βλέπουμε το φαινόμενο κλήσης μιας ομάδας Παρασκευή απόγευμα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή ενός κρίσιμου αγώνα» και συγκεκριμένα το ματς κόντρα στον ισόβαθμο ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε “στο ίδιο έργο θεατές”. Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά βλέπουμε το φαινόμενο κλήσης μιας ομάδας Παρασκευή απόγευμα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή ενός κρίσιμου αγώνα χωρίς την δυνατότητα απάντησης. Γνωρίζουμε καλά πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο. Πλέον όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο Π.Α.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφού η εισήγηση της ΕΕΑ δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα από την στιγμή που η υπόθεση για την οποία υπήρξε η αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, έχει κλείσει οριστικά και δεν υπάρχει καμία οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Φώτη Γεωργίου.

Εμείς γνωρίζουμε καλά την αλήθεια και θα την καταθέσουμε για να την δουν όχι μόνο οι φίλοι του Π.Α.Σ. Γιάννινα και όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Για τον Π.Α.Σ. είναι πλέον θέμα αξιοπρέπειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέτοια περιστατικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα, να την πεισμώσουν και όπως τον Απρίλιο θα είναι κάποιοι άλλοι που θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις.


Πηγή