Τετάρτη , 30 Νοέμβριος 2022

Ποδοσφαιρική πανδαισία στην πρεμιέρα της OPAP Arena

Κορυφαία εμφάνιση της ΑΕΚ σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Με μια σαρωτική νίκη με 4-1 απέναντι στον Ιωνικό έκανε πρεμιέρα η ΑΕΚ στην OPAP ARENA, στο ματς της 6ης αγωνιστικής πρωταθλήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γκολ της Ένωσης πανηγύρισαν ξέφρενα οι 32.000 φίλαθλοι που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο, για δεύτερη φορά μετά τα εγκαίνια της 30ης Σεπτεμβρίου. Ανάμεσά τους ήμασταν κι εμείς. Ως φιλοξενούμενοι του ΟΠΑΠ, σε μία από τις σουίτες του γηπέδου, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία που προσφέρει πλέον στους Έλληνες φιλάθλους η OPAP ARENA, ένα από τα πιο σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης.

H OPAP ARENA αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις σε αθλητικές υποδομές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η χωρητικότητα των 32.000 θέσεων κατατάσσει το γήπεδο στη κατηγορία FIFA/UEFA 4* και μπορεί να φιλοξενήσει τελικές φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού, είναι η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας, που συνδέει το όνομά της με ένα αθλητικό κέντρο. Πρόκειται δηλαδή για τη πρώτη συμφωνία ονοματοδοσίας γηπέδου στην Ελλάδα.


Πηγή