Σκληρή γλώσσα από τον coach Πόποβιτς για τον Τραμπ

Σκληρή γλώσσα από τον coach Πόποβιτς για τον Τραμπ

Στις ΗΠΑ επικρατεί πραγματικός ξεσηκωμός μετά την ρατσιστική δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, πήρε θέση και έστρεψε τα πυρά του στον πρόεδρο της Αμερικής.

«Δεν είναι μόνο διχαστικός αλλά και καταστροφέας» είπε ο Πόποβιτς για τον Τραμπ στον Ντέιβ Ζαϊρίν του «The Nation» και  συνέχισε: «Αν είσαι μπροστά του θα σε κάνει να πεθάνεις. Θα σε φάει ζωντανό για δικούς του σκοπούς. Είμαι απογοητευμένος που έχουμε έναν ηγέτη που δεν μπορεί να πει «η ζωές των μαύρων έχουν σημασία». Αυτός είναι ο λόγος που κρύβεται στο υπόγειο του Λευκού Οίκου. Είναι δειλός. Δημιουργεί μια κατάσταση και τρέχει σαν μαθητούδι . Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι είναι καλύτερο να τον αγνοήσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει από το να είναι ένας χαζός και ηλίθιος».

Επίσης εξήγησε ότι ο Τραμπ κοιτάζει μόνο το δικό του συμφέρον λέγοντας ότι «αν είχε εγκέφαλο, ακόμα κι αν ήταν 99% κυνικός, θα έβγαινε και θα έλεγε κάτι για να ενώσει τους ανθρώπους. Όμως δεν ενδιαφέρεται να φέρει κοντά τους ανθρώπους. Ακόμα και τώρα. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Είναι όλα όσα τον ωφελούν προσωπικά. Δεν τον ένοιαζε ποτέ το καλό όλων. Και έτσι ήταν πάντα».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή