Τρίτη , 19 Νοέμβριος 2019
Σκληρό πόκερ Άρη με Ιμπάνιες

Σκληρό πόκερ Άρη με Ιμπάνιες

Ο Άρης προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Λουίς Ιμπάνιες, αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε σκληρές διαπραγματεύσεις και οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν οι «κίτρινοι» θα αποκτήσουν τον 31χρονο Αργεντίνο.

Ο Ιμπάνιες είναι η πρώτη επιλογή του Άρη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στις επαφές που έγιναν στις αρχές της εβδομάδας διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά δεδομένο του ότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο μισού εκατομμυρίου ευρώ στην Τραμπζονσπόρ (την περασμένη αγωνιστική περίοδο), ενώ η πρόταση του Άρη ήταν κάτω από το μισό του κασέ του.

Στις τελευταίες δύο ημέρες, δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όλα έδειχναν ότι ο μεν Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή και ο δε Ιμπάνιες ότι θα καταλήξει στη Ντενιζλίσπορ η οποία του κατέθεσε ισχυρή πρόταση. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο ατζέντης του παίκτη ταξίδεψε στην Τουρκία με σκοπό την τελική φάση των διαπραγματεύσεων με την Ντενιζλίσπορ.

Ωστόσο, ο Άρης δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Προφανώς ποντάρει στην επιθυμία του αθλητή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σ’ ένα άλλο πρωτάθλημα (σ.σ. από το 2016 βρίσκεται στην Τουρκία). Αυτή τη στιγμή η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη, έπειτα από την υπέρβαση που έκανε ο Άρης αλλά και την υποχώρηση του παίκτη και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν οι «κίτρινοι» θα πετύχουν ένα ακόμη μεταγραφικό «μπαμ».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή