Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Οπαδός χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ

Επίθεση από οπαδό δέχθηκε ο Χρήστος Μαρτσάκης, παίκτης της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, στον τελικό κυπέλλου που διεξήχθη στη Σαντορίνη με αντίπαλο των πρασίνων τον Άτλα.

Στο βίντεο φαίνεται ένας οπαδός που βρισκόταν στο γήπεδο να χειροδικεί σε βάρος του Χρήστο Μαρτσάκη στον τελικό στον οποίο ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΛ.ΑΣ.: Έγιναν τέσσερις συλλήψεις για το περιστατικό

H ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της για όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Σαντορίνη, ενημέρωσε ότι έγιναν τέσσερις συλλήψεις ανδρών ηλικίας από 25 έως 51 ετών με τον μεγαλύτερο εξ αυτών να έχει στην κατοχή του ένα γαλλικό κλειδί.

«Είχε να κάνει με μία φάση που παίχτηκε εκείνη τη στιγμή»

Σε δήλωσή του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο Χρήστος Μαρτσάκης είπε σύμφωνα με το voria, ότι «το περιστατικό είχε να κάνει με μία φάση που παίχτηκε εκείνη τη στιγμή και έχει να κάνει με τα νεύρα που υπήρχαν μετά από έναν μεγάλο τελικό που κρίθηκε στην παράταση με τσίτα τα νεύρα».

«Δεν έχει να κάνει με κάτι… οπαδικό όλο αυτό και απορώ πώς έχει βγει προς τα έξω κάτι τέτοιο. Με τον άλλοτε συμπαίκτη μου στην Εθνική ομάδα δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ μας και δεν υπάρχει κάποια άλλη συνέχεια» συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή