Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

Σοκ στη Γαλλία, εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ερτέλ

Η γαλλική ομοσπονδία ενημέρωσε επισήμως ότι ο Τομά Ερτέλ αποσύρεται από την προετοιμασία και χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Η Γαλλία θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας δίχως τον Τομά Ερτέλ, ο οποίος αποσύρεται από την προετοιμασία. Όπως ενημέρωσαν οι «Bleus», ο Ερτέλ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις έπειτα από ενοχλήσεις στο γόνατο που έδειξαν πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της γαλλικής ομοσπονδίας, ο συγκεκριμένος τραυματισμός απαιτεί αρκετές εβδομάδες ξεκούρασης κι έτσι ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε την πρεμιέρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR στην Basket League

«Γεμάτο» είναι το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Κυριακής (4/10), με τις πρεμιέρες Ολυμπιακού και …

Daily-News.GR