Κυριακή , 20 Ιούνιος 2021

Τζανδάρης: Να διευρύνουμε το σερί νικών

Ο Φάνης Τζανδάρης αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και τόνισε πως στόχος είναι να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός με νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζανδάρης μετά τη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι: «Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα καταφέραμε και ήταν ένα καλό τεστ για όσους δεν έχουμε παίξει πολύ, καθώς και για τα παιδιά της ακαδημίας που ψάχνουν τις εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες»

Για το αν περίμεναν την απόδοση της ομάδας στα δύο πρώτα ματς με το 2Χ2: «Είχαμε πει μεταξύ μας ότι έπρεπε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια ώστε να σβήσουμε την ποινή που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, έχουμε συνοχή, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες.

Ο προπονητής μάς έλεγε να σκεφτόμαστε θετικά, να ψάχνουμε μόνο τη νίκη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει το ποδόσφαιρο, αλλά η προσπάθειά μας έφερε την καλή απόδοση».

Για τον στόχο της σεζόν και τον Μακέντα: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πολλοί Έλληνες και υπάρχει οικογενειακό κλίμα, θα μας βοηθήσει ο Μακέντα και θα τον βοηθήσουμε και εμείς και θα πάμε καλά».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή