Σάββατο , 25 Ιούνιος 2022
Τον Τζιμπρίλ Σισέ θέλει ο Ερμής Αραδίππου: «Σε μία εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο»

Τον Τζιμπρίλ Σισέ θέλει ο Ερμής Αραδίππου: «Σε μία εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο»

Ο πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος, φέρεται να δήλωσε σε κυπριακό ραδιόφωνο πως έχει ξεκινήσιε τις συζητήσεις με τονΤζιμπρίλ Σισέ,για να βοηθήσει την ομάδα στο μάρκετινγκ.

Όπως αναφέρουν όλα τα κυπριακή Μέσα ο Λούκας Φανιέρου είπε στο ραδιόφωνο Active ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται σε μία εβδομάδα στην Κύπρο.

«Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε» ανέφερε αρχικά ο Φανιέρος, προσθέτοντας πως «να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και ένα-δύο event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers».

Εκτός από τον Σισέ, ο Ερμής Αραδίππου είναι κοντά και σε δεύτερο «μπαμ» με τον 27χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Κέλβιν, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει στους Δράκους.

Πηγή: Gazzetta.gr


Πηγή