Παρασκευή , 25 Σεπτέμβριος 2020
Χέρμπερτ Χούμπελ: Νωρίτερα οι εκλογές της ΕΠΟ και περισσότεροι ξένοι διαιτητές

Χέρμπερτ Χούμπελ: Νωρίτερα οι εκλογές της ΕΠΟ και περισσότεροι ξένοι διαιτητές

Ο εκπρόσωπος των UEFA/FIFA αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνάντηση των Big 4…

Οι ισχυροί άνδρες των τεσσάρων μεγάλων δεν μίλησαν μετά το τέλος της σχεδόν 4ωρης συνάντησης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αλλά το έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στο κλίμα έντασης που υπήρξε κατά τη διάρκεια της συνάντησης και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Χέρμπερτ Χούμπελ να κάνει δηλώσεις.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Αθλητισμού που έφερε και τους τέσσερις παράγοντες μαζί για συνάντηση στην Αθήνα. Η σημερινή συνάντηση πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περιμέναμε. Η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα γιατί μίλησαν οι παράγοντες μεταξύ τους. Ειπώθηκαν και κάποια πράγματα που είναι μιας διαφορετικής κουλτούρας, αλλά το καταλαβαίνω», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος των FIFA/UEFA και πρόσθεσε…

«Ουσιαστικά από τη σημερινή συνάντηση αποφασίστηκε οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο του 2020. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ. Επίσης θα συνεχιστούν οι συνομιλίες και ο διάλογος. Θα υπάρξει νέα συνάντηση με τη συνδρομή της FIFA, της UEFA και του Υφυπουργού».


Πηγή