Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Όχι» του Μαρτίνς στα «πετροδόλαρα»

Άνθρωπος – κλειδί ο Μαρτίνς για τη μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ

Προφανώς και όταν μία ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού κάνει μία μεταγραφή σε θέση που είχε μεγάλη ανάγκη αυτό μπαίνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ανεξάρτητα από τη μεταγραφική… νίκη των Πειραιωτών επί της Πόρτο για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην Ιβηρική θεωρούν άνθρωπο – κλειδί για τη μεταγραφή τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως προκύπτει από τους Πορτογάλους η συνομιλία που είχαν οι δυό τους έπαιξε το δίχως άλλο καταλυτικό ρόλο στο να πει το πολυπόθητο ‘ναι’ ο διεθνής αριστερός μπακ της Πάσος Φερέιρα.

Ο Μαρτίνς του έδωσε προοπτική και πλήρες πλάνο και του εξήγησε επακριβώς τους στόχους του Ολυμπιακού, το ότι θα έχει θέση βασικού αλλά και το τι μπορεί να κερδίσει μέσα από τους ερυθρόλευκους προσωπικά και αγωνιστικά.

Εάν προσμετρήσουμε και το γεγονός ότι ο Όλεγκ ήξερε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο από την Πόρτο ως τεχνικό και ότι στην πρώτη ομάδα δεν είχε πάρει καμία ευκαιρία (και ούτε τώρα θα έπαιρνε καθώς θα έμενε δανεικός στην Πάσος) τότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί επέλεξε την Ελλάδα και τους νταμπλούχους του 2020. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα παίξει εκτός Πορτογαλίας στην καριέρα του.

Για το… κλείσιμο να αναφέρουμε πως δεν είναι σύνηθες ο Ολυμπιακός να κλείνει Γενάρη μήνα τόσο γρήγορα μεταγραφή του (και ούτε καν Γενάρη γιατί η συμφωνία επήλθε στις 31 Δεκεμβρίου).

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή