Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Άρης: Δεν υπολογίζει σε Μπερτόγλιο και Ματέο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή (6/3, 19:00) τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην τελευταία αγωνιστική της Super League.

Με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (5/3) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 26ης – και τελευταίας – αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» με το στόχο, πλέον, να είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της έναρξης των Play Off. Υπενθυμίζουμε ότι στους Θεσσαλονικείς επιστράφηκαν οι 6 βαθμοί που τους είχαν αφαιρεθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ατομικό ο Μπερτόγλιο, θρηνεί το χαμό του πατέρα του ο Ματέο

Ο 53χρονος Αργεντινός τεχνικός είδε και σήμερα τον Φακούντο Μπερτόγλιο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και να μένει, πιθανότατα, εκτός από το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Ματέο Γκαρσία που βρίσκεται στην Αργεντινή καθώς έχασε τον πατέρα του. Εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που συμπλήρωσε κάρτες.


Πηγή